Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh.

Sukacitanya dimaklumkan bahawa Kolej Universiti Islam Zulkifli Muhammad (KUIZM) telah beroperasi sejak September 2010 lalu akan menerima kemasukan baru pada Februari 2012. Sehubungan dengan itu, pihak KUIZM amat mengalu-alukan pelajar-pelajar lepasan 4 thanawi, SMU/SMA, SPM, STAM, pelajar tahfiz yang telah tamat hafalan 30 Juzu’ Al-Quran dan yang berkelayakan untuk menyambung pengajian dalam dua bidang yang ditawarkan iaitu DIPLOMA MUAMALAT & KEWANGAN ISLAM dan DIPLOMA DAKWAH & KOMUNIKASI.

Pihak KUIZM memohon jasa baik pihak Ustaz/Ustazah/Tuan/Puan untuk menghebahkan di tempat Ustaz/Ustazah/Tuan/Puan tentang penubuhan kolej ini dan memaklumkan kepada pelajar-pelajar di kawasan Ustaz/Ustazah/ Tuan/Puan berkenaan dengan maklumat pengajian dan pengambilan pelajar baru KUIZM sesi Februari 2012 .Untuk maklumat lanjut, sila layari website kuizm www.kuizm.org

Pada kesempatan ini, saya juga amat berbesar hati untuk memohon sumbangan ikhlasDANA PENDIDIKAN KUIZM  dari pihak Dato’/YB/Ustaz/Tuan/Puan bagi menampung kos penyempurnaan bangunan dan pendidikan pelajar. Sebarang sumbangan boleh dibuat atas namaAKADEMI PENDIDIKAN ZULKIFLI MUHAMMAD no. akaun 14041010074783(Bank Islam Malaysia Berhad). Untuk pertanyaan dan maklumat lanjut, sila hubungi Ustaz Mohd Norhan B Hamsi (017-9503455).

Mudah-mudahan pihak Ustaz/Ustazah/Tuan/Puan dapat mempertimbangkan permohonan kami. Segala kerjasama yang bakal pihak tuan berikan diucapkan ribuan terima kasih. Jazakumullah khairal jazak.

Sekian, wassalam.