Assalamu’alaikum WBT

Untuk makluman muslimin dan muslimat, ahli-ahli Kelab Remaja Ukhuwwah dan sesiapa yang berminat untuk mengisi waktu cuti sekolah dengan aktiviti bermanfaat. Persatuan Siswazah Sabah akan menganjurkan sebuah kem outdoor iaitu Islamic Summer Camp (ISC) untuk kali yang ke-5 seperti butiran yang berikut :

Tarikh: 16-18 Disemberr 2011

Tempat: KK Adventure Park

Yuran: RM30

Terbuka kepada semua remaja yg berusia 15-19 tahun. Terdapat pelbagai pengisian yang menarik menanti anda seperti aktiviti pembinaan jati diri, kepimpinan dan kepentingan berdakwah yang melibatkan fizikal dan rohani. Tempat program menyediakan prasarana untuk pelbagai aktiviti yg cukup menyeronokkan seperti, kayak, flying fox, wall climbing, permainan tepi pantai dan lain-lain.

Penyertaan TERHAD kepada 100 orang peserta (Ahli KRU sahaja) yang terawal sahaja. Nama akan dimasukkan selepas pembayaran RM30 dilakukan. Boleh terus menghubungi saya, saudari Insyirah di talian 013-5509496 ataupun saudari emaliza di talian 013-5550516 untuk pendaftaran dan keterangan lanjut.

Boleh melayari laman http://d-kru.blogspot.com/2010/12/islamic-summer-camp-2010.html untuk melihat laporan aktiviti ISC yang sudah pernah diadakan sebelum ini 

Jom ajak teman-teman! Cepat-cepat sebelum terlepas!