Hulurkan sumbangan ke nombor akaun SAHABAT : 100 160 204 879 59 (Bank Islam)

Sekalung tahniah saya ucapkan kepada usaha gigih Persatuan Kebajikan Saudara Kita Kota Kinabalu (SAHABAT) atas program Bazar SAHABAT pada sabtu dan ahad (semalam dan hari ini). Saya dimaklumkan objektif utamanya ialah untuk mengumpulkan dana khusus untuk menampung aktiviti pengajian dan program kebajikan khususnya kepada ahli-ahli yang bermasalah.

Kami sekeluarga hadir untuk memberi sokongan kepada mereka, tambahan satu ketika dahulu saya aktif menyertai sesi-sesi kuliah pengajian mereka setiap minggu. Walaupun saya sudah tidak hadir kerana komitmen lain yang banyak, hubungan baik dengan mereka tetap terjalin erat khususnya kepada JK SAHABAT dan mereka yang pernah ajar di dalam kelas.

Antara yang menarik dalam bazar mereka ialah pemeriksaan tekanan darah, pertandingan melukis untuk kanak-kanak, jualan-jualan pelbagai menu dan barangan, dan lain-lain. Kami tidak dapat hadir untuk hari kedua kerana program lain, namun saya percaya bazar yang berlangsung antara 9 pagi hingga 3 petang itu mendapat sambutan yang meriah daripada masyarakat setempat.

Tahniah untuk saudara Abu Bakar dan anak-anak buahnya. Harapnya teguran yang saya sampaikan diambil kira untuk kebaikan semua. Hulurkan sumbangan untuk dana pendidikan muallaf sebagaimana yang tertera di atas.