Saya petik daripada web Ustaz Amin bercerita tentang satu Majlis Hi Tea Amal Aidil Fitri :

Majlis Hi-Tea Amal Aidilfitri ini dianjurkan oleh Darul Ukhwah dan pusat Hemodialisis Masjid Jamek Sultan Abdul Aziz Petaling Jaya pada Sabtu 9 Oktober 2010 bersamaan 1 Zulkaedah 1431 dari jam 3.00 petang hingga 6.00 petang. Ia bermotifkan mengumpul dana kedua-dua pusat kebajikan dan mewar-warkan kepada masyarakat kewujudan dan fungsi kedua-dua pusat kebajikan ini.

(Keterangan foto) : Bersama Dato’ Yahya A. Jalil, yang turut menjayakan majlis hari ini, beliau baru sahaja mendapat tanggung jawab mencuci Masjid Nabawi selama 30 tahun bersama Ben Laden Group.

Alhamdulillah, selepas ini orang Melayu mempunyai peluang untuk menjadi khadam Nabi SAW di masjid baginda yang penuh barakah. Sebelum ini, peluang menjadi khadam Nabi di masjid Nabawi dimonopoli pentadbirannya oleh orang Arab.

“Kunci makam Nabi pun akan diamanahkan” kata Dato’ Yahya. Jika saya berpeluang satu hari nanti, satu yang saya harapkan, agar dapat menziarahi dan berkhidmat membersihkan makam Nabi SAW dari bahagian dalam yang berkunci. Siapa berminat untuk menjadi khadam Nabi SAW di masjidnya, boleh pasang niat…..