Rakan-rakan yang berada di sekitar Kota Kinabalu dan Putatan dijemput hadir ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (LTAKK) pada petang sabtu ini (5 Dis 2009).

Sahabat yang kita kasihi, Che’gu Jamil Dayan bersama keluarga akan meninggalkan bumi Sabah pada jam 5 petang sabtu menerusi penerbangan Malaysia (MAS).

Dijemput sahabat yang berkelapangan untuk hadir dan mengucapkan salam wida’ dan selamat jalan kepada beliau bersama keluarga mulai jam 2.30 petang.

Notis ini ditujukan kepada semua pihak yang mengenali beliau khususnya aktivis NGOs Islam (CONCERN) di Sabah seperti PUM, JIM, ABIM, Yayasan Amal, PSS, SAHABAT, WADAH, KECAPI, Puteri Islam, SALWA, AMAL dan lain-lain.

Juga rakan-rakan di jabatan kerajaan seperti Jabatan Pelajaran Sabah, JAKIM Sabah, JHEAINS; rakan sekerja beliau di SMK Kolombong dan SK Kolombong (isteri) dan SMKA Inanam (AJK PIBG) serta sekolah-sekolah yang lain. 

Tidak ketinggalan ahli jamaah Masjid Bandaraya, Masjid Negeri Sabah, Masjid Nurul Hikmah Bukit Padang, Surau Firdaus Taman Nelly, Surau SMK Kolombong, Surau Bernas, Surau Taman Austral, Surau Kg Lobou, Surau Kg Keliangau, Surau Kg Kobuni dan lain-lain.

Sila panjangkan notis ini kepada yang berkenaan melalui sms masing-masing.